7-daagse trip naar de keizerlijke steden vanuit Casablanca

7-daagse trip naar de keizerlijke steden vanuit Casablanca
Casablanca
7

Dag

Gratis afzegging (24 uur van tevoren), Onmiddellijke bevestiging

Beschikbaarheid
 • Elke dag.
Duur 7

Dag

Taal (talen)
 • français,
 • english,
 • italia,
 • española.
Router tijd 20:00, 20:30.

Beschikbaarheid

Duur

Taal (talen)

Router tijd

 • Elke dag.
7

Dag

 • français,
 • english,
 • italia,
 • española.
20:00, 20:30.
Hoogtepunten

• Bezoek de keizerlijke steden met een professionele chauffeur en mooie momenten op de weg

• Maak een aantal fascinerende stops op de weg om te genieten van de natuur van het Atlasgebergte

• Ontdek de architectuur van de beroemde steden; Casablanca, Rabat, Fez, Chefchaouen en meer

• Ontmoet andere culturen in één land en leer meer over hun erfgoed met onze chauffeur

• Beleef een onvergetelijke 7 dagen met de beste momenten ooit in Marokko

Beschrijving

Marokko in Noord-Afrika is een mystiek land van extreme schoonheid. In dit fascinerende land vind je eindeloze stranden, weelderige, groene landbouwvlaktes en majestueuze met sneeuw bedekte bergen.

In Marokko zien we de keizerlijke steden Casablanca, Rabat, Chefchaouen, Fès, Marrakech, elk met zijn rijke geschiedenis, cultuur en veelvoud aan verschillende volkeren. We combineren de keizerlijke steden met een reis naar het mooie en zelden de zuidelijke regio bezocht.

Dag 1: Casablanca:

Aankomst op de luchthaven van Casablanca en transfer naar ons centrale hotel in Casablanca door een van onze professionele chauffeurs.

Na wat rust te hebben genomen, beginnen we ons Marokkaanse avontuur met een stadstour door Casablanca, de grootste stad van Marokko. Als het financiële en commerciële centrum van Noord-Afrika is Casa, zoals de lokale bevolking het noemt, een moderne stad die is gemodelleerd naar de grote steden van Europa. Een hoogtepunt van onze Casablanca-tour is een bezoek aan de Hassan II-moskee, een glorieus bouwwerk. De Grote Moskee Hassan II werd in augustus 1993 ingewijd, het hoogtepunt van 5 jaar intensieve arbeid door meer dan 30.000 arbeiders en ambachtslieden; Afgezien van 50 kroonluchters, zijn alle materialen en arbeid Marokkaans. Deze uitzonderlijk mooie moskee heeft een zeer decoratieve minaret, een herkenningspunt in de stad. We zullen ook de tijd hebben om Morocco Mall te bezoeken, het grootste winkelcentrum van Afrika met 200 000m² vloeroppervlak in deze stad.

Overnachting in Casablanca in het hotel. Ontbijt en avondeten.

Dag 2: Rabat - Chefchaouen:

Na het ontbijt in uw hotel, maakt u zich vandaag klaar om ons bezoek voort te zetten door naar Rabat, de op twee na oudste keizerlijke stad van Marokko, en de moderne hoofdstad te reizen. We verkennen de hoofdstad van Marokko en de residentie van de koning. Bezoek de Hassan-toren met het mausoleum van koning Mohammed V.

Daarna gaan we naar KASBAH OUDAYA, het is gelegen aan de monding van de Bou Regreg rivier, tegenover Salé, en grenzend aan de oude medina van Rabat. Het staat, samen met andere sites in Rabat, op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Uiteindelijk gaan we naar The Chellah, gelegen in het metrogebied van Rabat, de Feniciërs vestigden een handelsimporium op de site, dit was later de site van een oude Romeinse kolonie.

Rabat verlaten naar de blauwe stad CHEFCHAOUEN waar we de nacht daar doorbrengen in een prachtige riad.

Dag 3: Chefchaouen - Fes:

Na het nemen van uw ontbijt neemt onze gids u mee naar de stad Chefchaouen, een van de meest aantrekkelijke plaatsen in het noorden van Marokko, dat tussen de Rif-bergen ligt als een klein stukje Andalusië. In het verleden was Chefchaouen een ommuurde stad, daarom is de Medina opgedeeld in zeven buurten. Je brengt de hele tijd door in de witgekalkte straten van Chaouen, je krijgt ook de kans om een ​​van de belangrijkste pleinen in deze fantastische stad Uta el-Hammam te bezoeken, in de Kasbah, de Andalusische tuinen en het Etnisch Museum.

Na dit bezoek reizen we door de bergen van Rif naar een van de oudste steden in het hele continent Fez, waar je de nacht doorbrengt in een fascinerende Riad.

Dag 4: De heilige stad Fès:

Na het nemen van uw ontbijt, maken we een wandeltocht door Fès El Bali, de buitengewone middeleeuwse ommuurde stad. Eenmaal binnen de poorten van dit geweldige spektakel, zie je een heel andere kijk op het leven in Marokko.

Onze gids neemt je mee naar de medina om de marktwinkels of souks te bekijken. We zullen de beroemde stervende werken zien met de felgekleurde doek die te drogen hangt; het Koninklijk Paleis, verschillende moskeeën, theologische scholen en winkels waar we kunnen zien hoe ambachtslieden hun werk op maat maken. De wandeling van vandaag is een geweldige kijk op het leven van de Marokkaanse stad, waar door de eeuwen heen weinig is veranderd.

Deze middag is vrij om Fès op eigen gelegenheid te verkennen. U kunt ervoor kiezen om de Ville Nouvelle te verkennen of misschien terug te keren naar de medina om te winkelen.

Tweede nacht in Fès in de Riad inclusief ontbijt en diner

Dag 5: Over the Middle Atlas: Rit naar Marrakech:

Vandaag gaan we op weg naar Marrakech. Onderweg bezoeken we Azrou, de eerste echte stad van de Middenatlas. Als een belangrijk knooppunt is het een belangrijk marktcentrum en heeft het lange tijd een strategische rol gespeeld bij het beheersen van de Berbers. Onze reis gaat verder over de middelste atlas en het fantastische landschap naar Marrakech. Als we dichter bij deze beroemde stad komen, zul je de overvloed aan roze lemen bakstenen gebouwen in deze met bomen gevulde stad opmerken. Met zijn unieke karakter en charme lokt Marrakech zijn bezoekers met zijn gastvrije klimaat en zijn uitstekende locatie. De stad ligt 50 kilometer ten noorden van het Hoge Atlasgebergte en Marrakech is al jaren een van de belangrijkste en meest aantrekkelijke steden van Noord-Afrika.

Als we Marrakech naderen, wordt het landschap platter en groener, omdat de stad het centrum is van een groot palmenbos.

Uw accommodatie bevindt zich in het hart van de medina, dicht bij het plein Jamaa Fna en de oude medina.

Dag 6: Marrakech bezoeken:

Na het ontbijt ontmoet je je lokale gids om de oude medina van Marrakech te ontdekken terwijl je door charmante architectuur wandelt. Het is een historische tour langs monumenten, waaronder het beroemde Bahia-paleis, de beroemde El Koutoubia-moskee, en heeft vrije tijd om door de oude soeks van de medina te wandelen, waar je een goede plek zult vinden om zelfgemaakte artistieke dingen te zien.

Zet na de lancering het bezoek aan de tuinen van Marrakech voort. Een bezoek aan de Menara-tuinen en het beroemde huis biedt indrukwekkende landschappen en het is tijd om een ​​pauze te nemen in de buurt van het centrum van de stad. Breng het dan naar de Majorelle-tuin, een artistieke tuin in Marrakech en een van de meest bezochte sites in Marokko. Profiteer van veertig jaar rust in de kunst om deze tuin te creëren en slenter door de mooie bloemen.

Overnachting in Marrakech in The Riad inclusief diner en ontbijt.

Dag 7: Transfer van Marrakech naar de luchthaven van Casablanca.

 

Wat is inbegrepen
 •  
  Comfortabel retourtransport met airconditioning
 •  
  Professionele chauffeur
 •  
  Accommodatie in een prachtige riad
 •  
  Ticket naar Majorelle Garden
 •  
  Service kwaliteit
 •  
  Diner en ontbijt
 •  
  Kosten palais Bahia
 •  
  Bezoek Fes met lokale gids.
Niet inbegrepen?
 •  
  Maaltijden
 •  
  Monumentenkosten
 •  
  Lunch
 •  
  Persoonlijke uitgaven
 •  
  Drankjes
Kaarten
Deze excursie is het laatst geboekt 37 minuten geleden.