Wie zijn wij?

Wie zijn wij?
Clickexcursions.com is onderdeel van H&L Travel Morocco, wettelijk geregistreerd bij Besluit nr. 52P / 17 in het Ministerie van Toerisme van Marokko als uitgaand en inkomend reisbureau.
Het is gemaakt door een ervaren team op nationaal en internationaal niveau op het gebied van toerisme, waardoor u een onvergetelijke ervaring kunt beleven.
Clickexcursions.com is gevestigd in Marrakech, uw bureau luistert naar u en adviseert u, daarom heeft het een team met knowhow en motivatie tot uw beschikking die het mogelijk maakt om elke klant en elke reservering op een adequate manier te behandelen om aan de verwachtingen van onze klanten die "anders willen reizen", bekend door onze unieke en hoogwaardige diensten en ook op basis van de ervaringen van onze trouwe klanten die we vertrouwden.
Clickexcursions is uw ideale partner voor pakketreizen, rondleidingen, accommodatie, excursies en vervoer naar de luchthaven.
Marokko is veel mooier met Click Excursions ........

  Zeer nieuwe mooie auto, modern en zeer comfortabel, zijn ze voorzien van alle optie van veiligheid airbag, abs, riem cent, GPS, airco ... .